Din samarbeidspartner innen ventilasjon og inneklima

Ventilasjonsentreprenøren Ventec Agder AS ble grunnlagt i år 2000. Selskapet eies i like deler av 3 partnere og holder til i Skibåsen 20 o Sørlandsparken, på østsiden av Topdalsfjorden i Kristiansand.

Ønsker at alle skal ha godt inneklima

Inneklima er ekstremt viktig og påvirker oss i større grad enn det de fleste vet. Ventec Agder selger ventilasjonsanlegg til næringsbygg og privatmarkedet. Vi oppholder oss i snitt ca 90% av tiden innendørs gjennom livet og derfor er det viktig med et godt inneklima og god ventilasjon. Ventilasjonssystemene fra Ventec Agder AS er typisk å finne i kontorbygg, skoler, barnehager, kjøpesentre, hotell, restauranter, sykehus, sykehjem og leilighetsbygg. I tillegg jobber vi med varmepumper og kjøleanlegg, hvor vi leverer de fleste produkter av god kvalitet. Det som kjennetegner en leveranse på et ventilasjonsanlegg eller varmepumpe fra Ventec Agder er at hver leveranse skreddersys etter kundens ønsker og behov. Ventec Agder AS gjør hele jobben fra prosjektering til ferdig overlevert bygg. – I mange tilfeller vet ikke kunden selv hva som er den beste løsningen, og det er jo naturlig, for alle kan ikke gå rundt å vite alt om ventilasjonsanlegg, forteller daglig leder Tom Bergli. Da er det godt å kunne snakke med erfarne og løsningsorienterte fagfolk med høy produktkunnskap. Det er en selvfølge at alle prosjekter ferdigstilles til avtalt tid, og våre prosjektledere vil følge hvert enkelt prosjekt gjennom hele prosessen. Vi er p.t to prosjektledere

Ventec Agder AS etablerer «underavdeling»

I 2003 etablerte Ventec Agder et eget selskap som heter Ventec Service AS. De to selskapene utfyller hverandre og gjør at de sammen er å regnes som en totalleverandør i bransjen.

Ventec Service utfører montasje, service og vedlikehold på alle typer ventilasjons- og kjøleanlegg, leverer og monterer kjølerom og varmepumper samt igangkjører og inregulerer ventilasjons- og kjøleanlegg.

Vi tilbyr årlige eller halvårlige serviceavtaler som inkluderer vedlikehold, filterskifte og rengjøring slik at ventilasjonsanlegget fungerer under optimale forutsetninger. I Ventec Service AS er det pt. 9 servicearbeidere som alle har høy kompetanse og lang fartstid i bransjen.

Stort marked

Selskapene utfører sitt arbeid i hele Aust og Vest Agder, og har i tillegg oppdrag i Telemark. Prosjekter vi har vært involvert i de siste årene er eksempelvis leilighetskompleksene Tangen Ytterst/Randesund Hageby, kontorbygget Andøyfaret, næring og leiligheter på Kirstens Plass i Vågsbygd. For tiden holder vi på med flere store leilighetsbygg 2 skoler og biblioteket mm.

Ventec AS

Lorem Ipsum